Vår vardag på Vellby

Företag

Hur kan Vellby garantera tillgänglig personal?

Alla assistenter på Vellby ställer själva in vilka datum de vill vara tillgängliga på – så matchar vi det med ditt uppdrag. Enkelt för oss och enkelt för er.

Tar ni även kortare uppdrag inom hemtjänst?

Snart gör vi även det, men just nu gäller endast personlig assistans. Kontakta oss om du vill vara bland de första att få prova på hemtjänst från Vellby.

Assistenter

Hur blir jag personlig assistent på Vellby?

Du börjar med att boka en intervju med oss så träffas vi och pratar mer om hur vi kan förbättra vården tillsammans. Vi ser fram emot att få möta dig som fastnat extra för våra värdegrunder och gillar det vi gör. Om vi går vidare tillsammans så introducerar vi dig till Vellbys community och visar hur du kommer igång med appen. Vi kör även en introduktionskurs tillsammans. Hoppas vi ses!

Behöver jag tidigare utbildning?

Tidigare erfarenheter är alltid meriterande men inte nödvändigt. Alla assistenter på Vellby får genomgå en introduktionskurs med möjligheten att ta del av våra löpande extrakurser inom vård och personlig utveckling. För varje extrakurs du tar så samlar du även meriter i Vellby-appen.

Allmänna frågor

Kan jag eller min familj boka Vellby?

Endast de assistans- och vårdbolag som har ansökt om att bli vårdpartner med Vellby har möjlighet att boka extrapersonal idag. Det är däremot möjligt att önska extrapersonal från Vellby hos det bolag som används.

Undrar du någonting mer?

Ställ en fråga